ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη, που νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, όπου αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της. Την απόπειρα αυτοκτονίας ης συζύγου Τσοχατζόπουλου, επιβεβαίωσε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν την πρόλαβαν οι συνοδοί της την τελευταία στιγμή. Την Βίκυ Σταμάτη αφόπλισε ο ψυχολόγος της, παίρνοντας το μαχαίρι από τα χέρια της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πήρε το μαχαίρι ενώ μετέβαινε από το δωμάτιο της στο χώρο προμήθειας των φαρμάκων κι εκμεταλλεύτηκε αστραπιαία την αδράνεια δευτερολέπτου των συνοδών της.

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε την απόπειρα, αφότου έμαθε ότι νωρίτερα το παιδί της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας από τον αδελφό της. Ο Φρ. Ραγκούσης είπε ότι το παιδί έκανε εμετούς και αρχικά φοβήθηκαν για σκωληκοειδίτιδα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από γαστρεντερίτιδα. Η Βίκυ Σταμάτη παρακάλεσε τις αρχές να της δώσουν ολιγόωρη άδεια προκειμένου να επισκεφθεί το παιδί της στο νοσοκομείο, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε έκκληση ανθρωπιάς προς τις αρμόδιες αρχές να της δοθεί ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί έχοντας αστυνομική συνοδεία, κοντά στο παιδί της.

Οπως έγραφε το iefimerida.gr προ μιας εβδομάδος, η Βίκυ Σταμάτη το τελευταίο διάστημα ζητούσε να επιστρέψει στον Κορυδαλλό. Μάλιστε, έκανε συνεχή παράπονα για τον τρόπο κράτησης της καθώς, όπως λέει, υπάρχουν πάρα πολλοί έντονοι περιορισμοί στο νοσοκομείο και θέλει να φύγει γιατί επιβαρύνεται η ψυχολογική της κατάσταση.

 

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ