ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 90ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ…

Ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον δράστη – Σε κατάσταση σοκ μια γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας που άνοιξε την πόρτα και είδε τα πάντα…

Για ασέλγεια σε βάρος ηλικιωμένης, την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, κατηγορείται 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχοντας γνώσεις νοσηλευτή, είχε προσληφθεί από την ηλικιωμένη και τον γιο της, προκειμένου να την φροντίζει καθώς είναι κατάκοιτη.

Χθες το μεσημέρι, μία συγγενής της ηλικιωμένης, η οποία διαμένει στον κάτω όροφο, άκουσε φασαρία και ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Εκεί έπιασε τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της γερόντισσας. Ο δράστης, όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός διέφυγε, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δήλωσε πως για πρώτη φορά χθες προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό συμβάν και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστική εξέταση, με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ