ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

 

Οι ΠΑΕ Ερμιονίδα, Τύρναβος ζήτησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της Football League να καλύψουν εκείνες τα κενά που υπάρχουν ως 4οι των πλέι άουτ, όμως το αίτημά τους απορρίφθηκε. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη οριστικά και αμετάκλητα η ομάδα της Αργολίδας και αυτή από τη Θεσσαλία θα παίζουν στη Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν.

Με τις σημερινές του αποφάσεις το δ.σ. της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο να διεκδικήσει την άνοδό του σε αυτή την κατηγορία ο Αρης Θεσσαλονίκης, μαζί με τις δευτεραθλήτριες των ομίλων του περυσινού πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, αρκεί φυσικά να υπάρξει ανάλογη απόφαση από το δ.σ. της ΕΠΟ για αύξηση των ομάδων της Football League σε 20.

Εννοείται ότι η πλειοψηφία των μελών του δ.σ. δεν επιθυμεί πρωτάθλημα 20 ομάδων,

αφού η πίτα από τα όποια έσοδα θα μοιραστεί διαφορετικά, ενώ σε περίπτωση ανόδου του Άρη, θα προστεθεί ένας ακόμα διεκδικητής της ανόδου. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Football League, Κώστας Παπαδόπουλος είχε έντονο διάλογο με τον Αλέξη Κούγια, όταν ο πρώτος υποστήριξε ότι βάσει ΚΑΠ θα πρέπει οι «κίτρινοι» να προβιβαστούν. Ο Κούγιας, έλεγε ότι πέρυσι όταν αποσύρθηκαν οι Δόξα Δράμας, Άρης, τα κενά τους δεν καλύφθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ