Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: ΕΛΛΑΔΑ ή ΣΥΡΙΖΑ;

Στη Ραψάνη βρέθηκε την Κυριακή, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, για να παρακολουθήσει την λειτουργία από την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου και να ανταλλάξει ευχές, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολιτικούς του φίλους και κατοίκους του χωριού. Ο κ. Κέλλας ανάμεσα στα άλλα τόνισε:

«Η χώρα μας περνά μια ακόμη μεγάλη δοκιμασία, αποτέλεσμα αφρόνων πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία ισοπέδωσε ότι με πολύ κόπο είχε χτιστεί τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια.

Με μεγάλο πολιτικό κόστος, κληθήκαμε εμείς, οι βουλευτές της ΝΔ, οι «γερμανοτσολιάδες» και οι «προσκυνημένοι» της προηγούμενης περιόδου να αναλάβουμε, και πάλι, την ιστορική μας ευθύνη και να κρατήσουμε τη χώρα εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας, μια επιλογή που έκανε προηγουμένως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Με απλά λόγια, η ΚΟ της ΝΔ συντάχθηκε πλήρως με την πλειοψηφία της κοινωνίας, ικανοποιώντας το αίτημα για παραμονή της χώρας στην ΕΕ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Η επτάμηνη Κυβερνητική απραξία, οδήγησε την χώρα, σε εσωτερική στάση πληρωμών, σε κλειστές τράπεζες, σε κατάρρευση της πραγματικής οικονομίας, σε καταστροφή του εμπορίου, και στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, του δυσβάσταχτου μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου, ύψους 85 δις ευρώ, το οποίο καλείται να πληρώσει ο εξουθενωμένος πολίτης.

Ο Πρωθυπουργός αφού είδε το κόμμα του να διασπάται, -κάτι που είδαν όλοι οι Έλληνες σε απευθείας μετάδοση- τώρα προσπαθεί με τερτίπια να διασώσει ότι μπορεί. Ανάμεσα στα ψέματα που ξεστόμισε όλο το προηγούμενο διάστημα και στην ανώμαλη προσγείωση που επακολούθησε, ψάχνει να βρει την χρυσή τομή, βάζοντας για άλλη μια φορά πάνω απ’ όλους και όλα την κομματική επιβίωση, αφήνοντας το συμφέρον της χώρας σε δεύτερη μοίρα. Οφείλει να καταλάβει εγκαίρως ότι σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, μόνο μέσα από συντονισμένο σχέδιο εθνικής ενότητας μπορούμε να προχωρήσουμε, ώστε να επανέλθει η πολυπόθητη σταθερότητα.

Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός, επισκέφθηκε τα γραφεία του μορφωτικού συλλόγου της περιοχής, όπου διεξάγονταν μάλιστα και εκλογές ενώ έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών κατοίκων της περιοχής που αντιδρούν σε σχέδιο αποψίλωσης του ιστορικού δάσους των Αγ. Θεοδώρων, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Αθανάσιος Καραναστάσης, Δημήτρης Μαιμάρης και Γιώργος Νικολάου, ο τοπικός σύμβουλος, κ. Δημήτριος Ζήλος και ο πρώην Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Χατζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ