16ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Τον βιασμό από τον ίδιο της τον πατέρα κατήγγειλε μια ανήλικη κοπέλα, μόλις 16 ετών από την Ξάνθη, με τον 44χρονο πατέρα της να συλλαμβάνεται και την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης. H ανήλικη κοπέλα μετέβη στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε πως βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, με τις Αρχές φυσικά να κινητοποιούνται αστραπιαία και να συλλαμβάνουν τον φερόμενο ως δράστη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Κυφνίδη, ο οποίος διαπίστωσε την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της.

Κατά την εξέταση έγινε λήψη γενετικού υλικού από τον κόλπο της 16χρονης και στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση DNA. Το πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί αύριο, οπότε και θα εξακριβωθεί ποιος είναι ο δράστης της υπόθεσης που κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα.

Πρόκειται για μια είδηση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία και έρχεται να προστεθεί στα πρόσφατα αντίστοιχα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στην περιοχή, το τελευταίο διάστημα.

Νωπές άλλωστε παραμένουν ακόμη οι μνήμες από τις πρόσφατες καταγγελίες νεαρής φοιτήτριας περί ομαδικού βιασμού στην περιοχή του Δροσερού αλλά και τις αντίστοιχες καταγγελίες, επίσης νεαρής, φοιτήτριας περί ομαδικού βιασμού μετά από κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.

Και οι δύο υποθέσεις έχουν λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο τελευταίο ανατριχιαστικό περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας.

thrakitoday.com

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com