ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πιστή στη φιλοσοφία της για ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής και η ουσιαστική τους παρουσία στην ομάδα, οι διοικούντες της ομάδας του Τυρνάβου σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Μίλτο Ζιάκα, ολοκλήρωσαν το ρόστερ με το οποίο θα παραταχθεί φέτος η ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παναγιωτίδη από την Καστορία ο οποίος υπέγραψε χθες συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους, το δυναμικό του Τυρνάβου απαρτίζεται από 26 ποδοσφαιριστές χωρίς να αποκλείεται η προσθήκη ενός ακόμη νεαρού τερματοφύλακα. Στο φετινό ρόστερ υπάρχουν 11 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ19 δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στον τομέα της υποδομής, άλλοι 10 παίκτες προέρχονται από σωματεία του νομού και είναι νεαρής ηλικίας με μεγάλο ταλέντο και όρεξη για δουλειά ενώ έχουν έλθει στην ομάδα και 4 – 5 έμπειροι ποδοσφαιριστές με ‘ και Γ’ εθνική.

Αναλυτικά το ρόστερ απαρτίζουν οι: Παπαγιάννης, Παναγιώτου, Κούτσικος (τερματοφύλακες), Παπαϊωάννου (από Γάζωρο), Μητσογιάννης, Λούσιος, Πέρπερας, Παναγιωτίδης (Καστοριά), Γελαλής, Μανιώτης, Χατζζής, Μπαρούτας, Παπαχρήστος, Δάσσιος, Κόκκορας, Τσιάγκος, Λούγκος, Λίταινας, Χριστίδης, Νασιάκος, Καρλιάμπας (Παναχαϊκή), Σβερκούλης, Αϊβάζης, Μπαξεβάνος, Τσιρλίδης (Σκόπια), Αλεξίου.

Σχολιάζοντας την προσπάθεια της ομάδας στέλεχος της διοίκησης σημείωνε με νόημα χθες ότι στόχος είναι να έχουμε μια ομάδα που θα στηρίζεται  στα δικά της παιδιά όπως η ΑΕΛ της δεκαετίας του ’80 που μεγαλούργησε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας αναμένεται να γίνουν στο σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ, στο γήπεδο των Δένδρων, ενώ από την πλευρά της διοίκησης δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση για την απόφαση της διοίκησης της football league να μην κάνει δεκτό το αίτημα της ομάδας όπως και της Ερμιονίδας για παραμονή στη 2η επαγγελματική κατηγορία. Απλά κάποιοι διοικητικοί μίλησαν για τεράστια αδικία σε βάρος ενός υγιούς και νοικοκυρεμένου σωματείου που άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ