ΑΠΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ

Το πρωί ήταν μια αξιοσέβαστη προϊσταμένη Κεντρικής Τράπεζας. Το βράδυ, πάλι, φέρεται ότι ήταν ιερόδουλη με «εξειδίκευση» στα σαδομαζοχιστικά κόλπα. Η Κεντρική Τράπεζα όμως έμαθε για τις άλλες «υπηρεσίες» που προσέφερε

η «Κοντσίτα Βαν Ντερ Βάαλ» (το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο), μια που τις… διαφήμιζε στο διαδίκτυο (φωτό) και την απόλυσε.

Όμως η κυρία «Κοντσίτα» αντέδρασε έντονα ζητώντας αποζημίωση ύψους… 200.000 ευρώ, από την Κεντρική Τράπεζα της Ολλανδίας στην οποία εργαζόταν.

Η γυναίκα αρνείται ότι εκδιδόταν, ισχυριζόμενη ότι η ιστοσελίδα, στην οποία εμφανιζόταν να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της, ήταν μόνο ένα μέρος ενός «φανταστικού κόσμου» που είχε δημιουργήσει μετά του συζύγου της. Επομένως, με το ευφάνταστο αυτό επιχείρημα απαίτησε αποζημίωση λόγω απόλυσης από τον πρώην εργοδότη της.

Ωστόσο, ο δικαστής αποφάνθηκε ότι το θέμα δεν είναι αν η γυναίκα ήταν όντως ιερόδουλη ή όχι. Η ιστοσελίδα δημιουργούσε την εντύπωση της «εμπλοκής» της στην πορνεία, και την καθιστούσε επιρρεπή σε εκβιασμό, ενώ διατηρούσε μια ευαίσθητη θέση στην Κεντρική Τράπεζα. Για το λόγο αυτό, ο δικαστής αποφάσισε ότι «απέτυχε σοβαρά ως υπάλληλος» και δεν δικαιούται αποζημίωση.

skai.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ