ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ

Οι μέρες για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης Γιορτής Κρασιού & Αμπελιού Ραψάνης έχουν φτάσει. Φέτος θα γίνει το διήμερο 28 & 29 Αυγούστου, στο χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού, με ώρα έναρξης 9 το βράδυ. 

Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων 28/8 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η 3η Πανδημοτική γιορτή Δήμου Τεμπών με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων των συλλόγων όλου του δήμου, που θα παρουσιάσουν  μια μουσικοχορευτική παράσταση με έμφαση στις τοπικές παραδόσεις της περιοχής.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς, που θα είναι καθαρά παραδοσιακό, θα είναι ο Βασίλης Μπαλογιάννης  στο κλαρίνο και στο τραγούδι ο Χρήστος Αγριόδημος.

Την δεύτερη μέρα 29/8 το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει το Νίκο Φιλιππίδη στο κλαρίνο και τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι. Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα των τοπικών φορέων με εδέσματα και ψησταριές.

Διοργάνωση Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠΤ , Τοπική Κοινότητα Ραψάνης, συνδιοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή ενότητα Λάρισας.

Αρωγοί Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη , Οινοποιία Χρυσοχόου , Κτήμα Ντούγκος .

Τιμή εισόδου 2,00 ευρω

Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών και τους ανθρώπους που  έχουνε πραγματικά ανάγκη.

Ας γίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών σημείο αναφοράς της ευαισθησίας, της ανθρωπιάς και της αγάπης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ