Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Πριν οχτώ μόλις μήνες η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές εξαιτίας της άρνησης του κ. Τσίπρα να συναινέσει σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν η εποχή, που ο σημερινός Πρωθυπουργός υποσχόταν στον ελληνικό λαό “απελευθέρωση από τα δεσμά των μνημονίων”.


Πριν λίγες εβδομάδες ο κ. Τσίπρας προσέφυγε εκ νέου στον ελληνικό λαό, τάζοντας, εκ νέου, “απελευθέρωση από τα δεσμά των μνημονίων”.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε εκ νέου (!) προσφυγή στον ελληνικό λαό, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ των εκλογικών διαδικασιών.

Φυσικά αυτή τη φορά η “απελευθέρωση” αφορά τον ίδιο και τις δυνάμεις της Αριστερής Πλατφόρμας, που δεν του συγχωρούν την πολιτική εξαπάτηση.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, το ίδιο θα πράξει και ο λαός. Δεν θα του συγχωρήσει την πολιτική εξαπάτηση, θα του καταλογίσει την πολιτική απάτη και θα αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας στην ευρωπαϊκή δύναμη που εγγυάται τη σταθερότητα και την ευρωπαϊκή μας πορεία. Στην πολιτική δύναμη, που για μια ακόμη φορά κράτησε με τη ψήφο των βουλευτών της, την Ελλάδα όρθια. Ο ελληνικός λαός θα κλείσει την αριστερή παρένθεση και η ΝΔ θα ανοίξει μαζί του νέο κεφάλαιο προόδου και ευημερίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ