ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΡΑΧΗ

Το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Αγίων Αναργύρων και η αντιδημαρχία της δημοτικής ενότητας Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ συγκάλεσαν συνέλευση των κατοίκων του Δ.Δ. Μεσοράχης στο χώρο του αναψυκτηρίου της κεντρικής πλατείας.

Η δημοτική αρχή ενημέρωσε τους κατοίκους για μια σειρά θεμάτων όπως η διαχείριση – αξιοποίηση – προστασία των κτιρίων και του αύλιου χώρου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μεσοράχης, η λειτουργία του Ιατρείου σε χώρους του κτιρίου του Σχολείου, τα έργα που είναι αναγκαία να εκτελεστούν στο Δ. Δ. Μεσοράχης και τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον τρόπο λειτουργίας και χρησιμοποίησης της παραχωρημένης στο Σ.Μ.Α Λάρισας της άγονης και μη καλλιεργήσιμης δημοτικής έκτασης 207 στρεμμάτων για τη δημιουργία πίστας Μοτοκρός.

Στη συνέχεια διεξήχθη ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στη δημοτική αρχή τις θέσεις και τις απόψεις τους. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος ΔΕ Κραννώνα Σπύρος Καλέτσιος ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίων Αναργύρων Νεόφυτος Καραβασειλιάδης, ο πρόεδρος του ΣΜΑ Λάρισας Στέργιος Μεσσής και κάτοικοι της Μεσοράχης. Πρακτικά της συνέλευσης κράτησε ο δημοτικός υπάλληλος Βασίλης Βησσαρόπουλος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ