ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τη μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται να παίρνουν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας αφού αναμένεται εντός των επομένων ωρών να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις παραιτήσεων στελεχών της Ν.Ε. αλλά και στελεχών οργανώσεων σε διάφορες περιοχές του νομού, ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com η απουσία από αυτές τις εκλογές της βουλευτή Ηρ. Διώτη, που δεν θα είναι ούτε στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη λίστα της Λαϊκής Ενότητας.

Πέραν όμως της κ. Διώτη που μάλλον στην παρούσα φάση επιλέγει την αποχή, σε αντίθεση με το παρών στις ψηφοφορίες για το μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα, δήλωση παραίτησης από τη Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να υπογράψουν οι Δημήτρης Γιαλαμάς που ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Ιανουαρίου, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Αλέκος Χατζηκρανιώτης, ο γιατρός Δημήτρης Μπαμπαλής και οι κ.κ. Αγγέλα Δημότσιου και Ελπίδα Αναστασίου, χωρίς να αποκλείονται και κάποια άλλα στελέχη του κόμματος.

Από τα παραπάνω στελέχη το βέβαιο είναι ότι στη Λαϊκή Ενότητα θα βρίσκονται οι κ.κ. Γιαλαμάς, Χατζηκρανιώτης και Μπαμπαλής.

Την ίδια ώρα ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στην οργάνωση Τυρνάβου του ΣΥΡΙΖΑ, αφού την παραίτησή τους θα ανακοινώσουν πιθανότατα και αύριο οι Κατερίνα Τολίκα, Χριστίνα Κουτιού, Αν. Παναγιώτου και Δ. Χατζηαντωνίου ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η παραίτηση και αρκετών μελών της οργάνωσης.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ

Εν τω μεταξύ πυρετωδώς ετοιμάζονται και στη Λάρισα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας με στόχο την όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό μέσα στην επόμενες ημέρες αναμένεται να ενοικιαστούν γραφεία, να δημιουργηθεί οργανωτική δομή σε νομό και έδρες δήμων, ενώ νέαδεδομένα δημιουργεί και σημερινή ανακοίνωση κοινής πορείας μεταξύ Λαϊκής Ενότητας και Σχεδίου Β’, αφού το σχέδιο Β΄ στο νομό διαθέτει μια πλειάδα σημαντικών στελεχών και με λαϊκό έρεισμα, όπως ο πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου Λάμπρος Καραγεώργος, ο διευθυντής της οδοντιατρικής του ΓΝΛ Μ. Κατσουράκης, ο πρώην πρόεδρος των ξυλουργών Δ. Μαργαρίτης και αρκετοί άλλοι.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ