Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ π. ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΟΥΛΗ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πλήθος πιστών αποχαιρέτησαν σήμερα, τον επί δεκαετίες ιερατικό Προϊστάμενο του Ι.Ν. των αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης, αείμνηστο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παύλο Μαρούλη.

Με θερμά λόγια αποχαιρέτησαν τον μεταστάντα, παρουσία του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχόντων, των οικείων του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, π.Αχίλλιος, εκ μέρους του ιερού κλήρου, ο Αρχιμανδρίτης π.Θεόκλητος, εκ μέρους της Ιεράς Μονής Παναγίας και Αγίου Χαραλάμπους της γενετείρας του, στα Πετρίλια Καρδίτσης, ο Εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνος Γιαννούλας, εκ μέρους των μελών του παλαιού οικοτροφείου, καθώς και άλλοι ομιλητές εκ των Δωρητών οργάνων σώματος και εκ της γενέτειρας του αειμνήστου.

marul2 marul3Οι ομιλητές τόνισαν το σπουδαίο εκκλησιαστικό, πνευματικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του απερχομένου κληρικού, την αγωνία του να εξασφαλίσει τα αναγκαία στους πτωχούς σε εποχές δύσκολες, την αγάπη του προς τον Θεό και τον άνθρωπο και την επιμονή του στην σωστή διαπαιδαγώγηση και κατήχηση των νέων παιδιών, στην πνευματική καλλιέργεια γενικότερα των ανθρώπων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ