«ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ» Ο ΒΟΛΟΣ, ΣΕ… ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από προχθές οι… ομορφιές ανεγκέφαλων που σημάδεψαν τη… φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ στο γειτονικό Βόλο με αντίπαλο την τοπική Νίκη. Οδομαχίες εκτός γηπέδου, ρίψεις αντικειμένων και κροτίδων εντός του σταδίου και 5 συλλήψεις συνθέτουν μια θλιβερή εικόνα και δυστυχώς δίνουν «πικρή» γεύση από τα… προσεχώς.

Σε δεύτερη μοίρα για πολλοστή φορά το άθλημα και οι πολύ όμορφες στιγμές που πρόσφεραν στους υγιείς φιλάθλους οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με το Χοτζάλι  της ΑΕΛ να πετυχαίνει ένα γκολ χάρμα ιδέσθαι  στο 27’ της αναμέτρησης.

Έξαλλος και ο Κούγιας  από την εξέλιξη, «λάβρος» κατά της Αστυνομικής Δ/νσης  Μαγνησίας αφού θεωρεί ότι ομάδα και φίλαθλοι δεν προστατεύτηκαν, περνά στην… αντεπίθεση!

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει…», για να θυμίσουμε και τις δηλώσεις του πως δεν είναι η δουλειά του να μιλάει, λαλίστατος ο νέος ιδιοκτήτης ετοιμάζει συνέντευξη τύπου με πολλά… βέλη στη φαρέτρα του!

Ο1Όσο για τα αγωνιστικά, ορίστηκε εκ νέου αυτή τη φορά για το Σάββατο 29 Αυγούστου το φιλικό με τη Λαμία στο ΔΑΚ της πόλης, ενώ στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης οι «βυσσινί» θα βρεθούν αντιμέτωποι στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: aeloleΟ2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ