ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Τις πληγείσες περιοχές στην από την ανεμοθύελλα και την έντονη βροχόπτωση της 22ας Αυγούστου,  επισκέφθηκαν ο αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης πρασίνου και καθαριότητας Β. Βισβίκης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζαππείου Κ. Γκαραγκούνη, ο προϊστάμενος και ο επόπτης του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας Μ. Λιόντος και Σ. Σπυρόπουλος.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν κυρίως καλλιέργειες στους Αγίους Αναργύρους, Κυπάρισσο, Δίλοφο, Ζάππειο, Νέες Καρυές, Χαρά και Νέα Λεύκη του Δήμου Κιλελέρ. Οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για τις ζημιές που υπέστησαν από την ανεμοθύελλα και την έντονη βροχόπτωση οι καλλιεργείς της περιοχής.

Οι παραγωγοί μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν στους γεωπόνους του Δήμου Κιλελέρ έως την 6η Σεπτεμβρίου στο κτήριο του παλαιού δημαρχείου της Νίκαιας προσκομίζοντας τη δήλωση ΟΣΔΕ του 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους γεωπόνους του Δήμου Κιλελέρ στα τηλέφωνα 2410 921214 και 2410921330.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ