ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο σύγχρονο πρόγραμμα μόρφωσης των παιδιών έχει γίνει απαραίτητο να περιλαμβάνεται κάποια καλλιτεχνική εκπαίδευση. Στον τομέα της μουσικής η ανάγκη αυτή εξυπηρετείται από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Τυρνάβου.

Η σχολή ξεκίνησε το έργο της με αναγνώριση του Υπουργείου Πολιτισμού το 1987, στο ιστορικό παλαιό Δημαρχείο της πόλης. Σήμερα την διεύθυνσή της έχει η Διπλωματούχος πιάνου και καθηγήτρια μουσικής,  κ. Ζούκη Φανή.

Η σχολή μας, παράγει αξιόλογο έργο, έχοντας προσφέρει στη νεολαία του Τυρνάβου καλλιέργεια, ποιοτική μουσική παιδεία αλλά και πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται αρκετές μαθητικές επιδείξεις και Συναυλίες με αξιόλογους επαγγελματίες καλλιτέχνες, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να συμμετάσχουν και να αποκτήσουν εμπειρία αλλά και στους μεγαλύτερους φίλους της μουσικής να απολαύσουν.

Δεκάδες επαγγελματικοί τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί έως σήμερα σε σπουδαστές και σπουδάστριες της σχολής που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, αρκετοί από αυτούς έχουν εισαχθεί στο τμήμα μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου και αρκετοί απασχολούνται επαγγελματικά σε Ωδεία, Μουσικές Σχολές και το Δημόσιο.

Διακρίσεις που τιμούν τη σχολή είναι η κατ΄ επανάληψη βράβευση μαθητών της σε πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου και το 1ο εκτός συναγωνισμού Βραβείο της χορωδίας της σε Πανελλήνιο διαγωνισμό (Χ.Ο.Ν 1993).

Μαθήματα μουσικής παιδείας προσφέρονται στην Δ.Κ. Αμπελώνα (πρώην ΚΕΚ Αμπελώνα) και στα γειτονικά χωριά Δαμάσι – Δένδρα, Πλατανούλια, Αγ. Σοφιά .

Η σχολή λειτουργεί σε δικό της χώρο στο Α΄ Γυμνάσιο Τυρνάβου προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση από τις περισσότερες συνοικίες του Τυρνάβου.

Στη σχολή διδάσκονται:

Πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς, ταμπουράς, αρμόνιο, πνευστά, θεωρητικά, ηλεκτρική κιθάρα, ανώτ. θεωρητικά,  μαθήματα χορωδίας.

Πλήρες πρόγραμμα σπουδών, πανελλήνιες επιτυχίες (Διαγωνισμοί , Πανεπιστήμιο)

*  Άριστη ποιότητα διδασκαλίας, χαμηλό κόστος.

*  Πτυχία & Διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος.

*  Αξιόλογοι εκπαιδευτικοί με πολυετή πείρα

ΔΩΡΕΑΝ  μαθήματα μουσικής προπαιδείας για νήπια & παιδιά Α΄& Β΄ Δημοτικού.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (από 1η Σεπτέμβρη)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

6.00 —   8.30 μ.μ.  ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

τηλ: 24920-24818,(στεγάζεται στον αύλειο χώρο του  Α΄ Γυμνασίου Τυρνάβου)

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ), ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ  ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ