ΕΞΟΔΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!

Από το 1984 έχει βάλει τη σφραγίδα του στο γυναικείο ποδόσφαιρο του νομού και όχι μόνο! Πανηγύρισε πρωτάθλημα, αθλήτριές του φόρεσαν το εθνόσημο στο στήθος προσδίδοντας κύρος στο σύλλογο, υποβιβάστηκε, διαλύθηκε, επαναδραστηριοποιήθηκε για να διαλυθεί εκ νέου!

Από 40 κύματα πέρασε το ιστορικό σωματείο του Κένταυρου Λάρισας, η διοίκηση του οποίου μην αντέχοντας προφανώς τους… κραδασμούς δεν θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Δύσκολοι καιροί θα πείτε, δύσκολη και η απόφαση και μέχρι εδώ ουδέν μεμπτό.

Ουδέν μεμπτό αν κάποιοι δεν άρχιζαν να «καρφώνουν» δελτία!

Τιμοκατάλογος μαθαίνουμε εφαρμόζεται σε παίκτριες που ζήτησαν τα δελτία τους για να συνεχίσουν σε άλλους συλλόγους, με κάποιους… φωστήρες της διοίκησης να ζητούν χρήματα επικαλούμενοι ακόμη και έξοδα πλαστικοποίησης των δελτίων!

Αφιλοκερδώς και με πίστη σε λεγόμενα περί αγνού ερασιτεχνισμού και αγάπης προς το γυναικείο ποδόσφαιρο  αγωνίστηκαν οι αθλήτριες- φοιτήτριες κάποιες- στο ιστορικό σωματείο, προσφέροντας παράλληλα και από άλλο μετερίζι,  αφού… έβαλαν πλάτη  για τη διάθεση ημερολογίων προς οικονομική στήριξη του Κενταύρου.

Τα  προσχήματα μαθαίνουμε αποπειράθηκε να σώσει  χορηγός με… κρύο μυαλό, που έκραξε τους όψιμους διοικητικούς χωρίς ωστόσο «θεαματικά» αποτελέσματα.

Μήπως να το ξανασκεφτούν ορισμένοι, γιατί με τα 50ευρα δεν σώζονται τα οικονομικά του συλλόγου, αλλάζοντας τακτική όμως ίσως καταφέρουν να σώσουν έστω και στο… παρά ένα την υπόληψή του!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ