ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΕΛ

Τίτλους τέλους στο… σήριαλ Μπόγιοβιτς  έβαλε με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιώντας την επιστροφή του Σέρβου στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ήδη γίνονται όλες οι νόμιμες ενέργειες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τη βίζα εργασίας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε ειδική προετοιμασία με πρόγραμμα του Ντόστανιτς  και αναμένεται το αργότερο ως τις 12 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ

Στο δυναμικό της ΑΕΛ εντάσσεται και ο 24χρονος Αντώνης Καμπλιώνης, με τον Ελληνογερμανό  περιφερειακό κυνηγό να ανακοινώνεται επίσημα σήμερα.

Ο Καμπλιώνης  έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα και υπέγραψε συμβόλαιο 4ετούς συνεργασίας με τους ‘βυσσινί».

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΤΗΣ ΑΕΛ!

diarkeiasΤιμές για όλες τις… τσέπες, που κυμαίνονται από 400 έως και 40 ευρώ αποφάσισε  η ΠΑΕ ΑΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε μία πρωτότυπη και σημειολογικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση  στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου,  ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας  παρουσίασαν τις τιμές των εισιτηρίων ανακοινώνοντας παράλληλα την έκδοση ειδικού εισιτηρίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το εισιτήριο «Όλοι μαζί» θα δίδεται κάθε Κυριακή στους εγγεγραμμένους  δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, ενώ η κίνηση πιστώνεται στα «θετικά» της ΑΕΛ, κάτι που επισημάνθηκε και σε σχετικές δηλώσεις του δημάρχου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ