11 ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ

Εκτός από αυτούς που περνούν στις Πανελλαδικές και σκίζουν στη μετέπειτα πορεία τους, υπάρχουν αυτοί που σκίζουν παρότι δεν πέρασαν, ή κι αυτοί που σκίζουν σε άλλο τομέα.  

Να μερικοί:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ    

ΒΑΝΔΗΗ οικογένειά της προερχόταν απ’ τον Πόντο κι η ίδια μεγάλωσε στην Καβάλα.   Εκεί έδωσε Πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.   Στην Θεσσαλονίκη όμως που πήγε να σπουδάσει, άρχισε να τραγουδάει και στη συνέχεια παράτησε τελείως τις σπουδές της και δεν πήρε ποτέ πτυχίο.   Τριβια: Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή», για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε. (Δηλαδή υποτίθεται ότι το γεγονός πως το κανονικό της επίθετο ήταν Μαλέα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο;)

Η οικογένειά της προερχόταν απ’ τον Πόντο κι η ίδια μεγάλωσε στην Καβάλα.   Εκεί έδωσε Πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.   Στην Θεσσαλονίκη όμως που πήγε να σπουδάσει, άρχισε να τραγουδάει και στη συνέχεια παράτησε τελείως τις σπουδές της και δεν πήρε ποτέ πτυχίο.

Τριβια: Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή», για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε. (Δηλαδή υποτίθεται ότι το γεγονός πως το κανονικό της επίθετο ήταν Μαλέα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ