ΈΚΛΕΙΣΕ Η SKYGREECE ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

 

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης επαναλαμβάνεται σήμερα το ίδιο σκηνικό όπως χτες και προχθές στο αεροδρόμιο της Αθήνας και του Τορόντο. Πρόκειται για τους αγανακτισμένους επιβάτες της SkyGreece που πήγαν στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για το Τορόντο με πτήση της συγκεκριμένης εταιρείας,ωστόσο εκεί έμαθαν πως η εταιρεία ματαίωσε όλες τις πτήσεις της και επί της ουσίας ανέστειλε την λειτουργία της.

Έτσι κάποιοι από τους επιβάτες επέτρεψαν στο σπίτι τους κα…ι κάποιοι άλλοι παραμένουν στο αεροδρόμιο και αναζητούν εισιτήρια με άλλες αεροπορικές εταιρίες, πληρώνοντας τα πανάκριβα. Υπολογίζεται πως είναι πάνω από χίλια τα άτομα, στην πλειοψηφία τους Έλληνες ομογενείς από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, που ήρθαν στην Ελλάδα με την SkyGreece και πρέπει τώρα να βρουν άλλο τρόπο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Για το λόγο αυτό το Υπουργείο Εξωτερικών του Καναδά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει οδηγίες στους πολίτες της για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Είναι απολύτως βέβαιο πως οι αρμόδιες αρχές σε Καναδά και ΗΠΑ θα ανακαλέσουν την άδεια της.

Δυστυχώς η SkyGreece λειτουργώντας απολύτως ερασιτεχνικά έχει εγκαταλείψει τους πελάτες τους στο έλεος τους. Τα γραφεία της σε Αθήνα, Μόντρεαλ, Τορόντο και Νέα Υόρκη, έκλεισαν και τα τηλέφωνα δεν απαντούν.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, Έλληνες ομογενείς από τον Καναδά, έχουν εξαφανιστεί ενώ ο πάτερ Νικόλας Αλεξανδρής δηλώνει μεσώ facbook ότι είναι στην Αθήνα, ότι έχει παραιτηθεί από την θέση του και παραπέμπει τους αγανακτισμένους επιβάτες στους άλλους συνιδιοκτήτες που βρίσκονται στον Καναδά.

Αν και οι ιδρυτές της μεγαλόστομα υπόσχονταν να σηκώσουν ψηλά την Ελλάδα, την έριξαν πολύ χαμηλά καθώς η εταιρεία δημιούργησε αυτά τα προβλήματα όχι μόνο σε Ελλάδα, Καναδά και ΗΠΑ αλλά και σε Ουγγαρία και Κροατία όπου πετούσε. Όλο και κάτι θα έχουν τώρα να λένε εκεί για την ελληνική εταιρεία που τους κορόιδεψε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ