ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Αν κάτι μας έχει διδάξει η κρίση των τελευταίων έξι χρόνων είναι πως η χώρα μας χρειάζεται άμεσα επανασχεδιασμό του παραγωγικού της μοντέλου και ενεργοποίηση όλου εκείνου του ανθρωπίνου δυναμικού το οποίο θα αποτελέσει την τάξη της παραγωγικής πρωτοπορίας, συμβάλλοντας στην ανασυγκρότηση του τόπου».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων  ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ  κ. Χρήστος Κέλλας στο μήνυμα που απέστειλε στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο νέων αγροτών, το οποίο διεξάγεται στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μόνο όταν αρχίσουμε ως χώρα να λειτουργούμε υπό καθεστώς μονιμότητας σε ό, τι σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε, μόνο τότε έχουμε πιθανότητες να φτιάξουμε ένα κράτος κανονικό», συνέχισε ο κ. Κέλλας επισημαίνοντας πως είναι «υποχρέωση των πολιτικών προσώπων να δημιουργήσουν σταθερό πλαίσιο ενεργειών» και πάνω απ’ όλα να στοχεύσουν στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση.

«Όλο το πλέγμα αυτό των ενεργειών κάθε κανονικής διοίκησης οφείλει να έχει αρχή, μέση και τέλος, αξιολόγηση, συνεργασίες, και εφαρμογή. Αυτό είναι κάτι που λείπει ειδικά από τον πρωτογενή μας τομέα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας για να καταλήξει λέγοντας:

«Εσείς, οι νέοι αγρότες, οι νέοι επιστήμονες της γης θα πρέπει να στηριχθείτε με οικονομικά και τεχνολογικά, σύγχρονα, εργαλεία, ώστε να καταστείτε αξιόπιστα «εργαλεία» και επιτρέψτε μου την έκφραση, που θα δώσουν λύση στο ελληνικό πρόβλημα, ένα πρόβλημα το οποίο δεν είναι μόνο πολιτικό ή οικονομικό μα πρωτίστως πρόβλημα παραγωγής από τη μια και ανασυγκρότησης των δομών του κράτους από την άλλη».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ