ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή κρασιού και αμπελιού Ραψάνης. Και τις δυο μέρες οι επισκέπτες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας ,   ο Δήμος Τεμπών (ΔΟΠΑΠΕΠ) με την Τοπική κοινότητα Ραψάνης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας  Αγοραστός που απεύθυνε και χαιρετισμό  , ο Πρόεδρος της Τοπικης Κοινότητας Ραψάνης κ.Νικόλαος  Γαγάρας που έκανε την κεντρική ομιλία και μετέφερε τους χαιρετισμούς του δημάρχου Τεμπών που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, οι Αντιδήμαρχοι Τεμπών κ.κ. Χρήστος Τσάτσαρης, Κωνσταντίνος Τσεργάς, Κωνσταντίνος Νταφούλης, Αστέριος Σαίτης,

kras2 kras1οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχιλλέας Διψάνας Ξανθή Ζησάκη, Ευθύμιος Μπουζέκης  ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πυργετού & Ιτέας , ο Διοικητής Α.Τ. Ραψάνης κ. Αρης Κουλουκτσής, ο Πρόεδρος του  ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντωπολείου  δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας .Την πρώτη μέρα στην έναρξη της γιορτής πραγματοποιήθηκε και η 3η Πανδημοτική Γιορτή στην οποία εμφανίστηκαν τα χορευτικά των μορφωτικών συλλόγων Γόννων, Καλοχωρίου, Ελάτειας, Πυργετού και των συλλόγων Γυναικών Συκουρίου και Μακρυχωρίου .

Για το μοναδικό και ξεχωριστό  παγκοσμίως κρασί Ραψάνης μίλησε ο κ. Δημήτριος Βακουφάρης.

Την πρώτη ημέρα της γιορτής ο κόσμος διασκέδασε με την ορχήστρα του κ.Βασίλη  Μπαλογιάννη  και την δεύτερη με τους Αντώνη Κυρίτση και Φιλιππίδη.

Αρωγοί στη γιορτή ήταν οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη, Οινοποιία Χρυσοχόου, Κτήμα Ντούγκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ