ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαίνεται ότι είναι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισα, αφού πέραν των τριών δεδομένων αποχωρήσεων από τη λίστα της βουλευτή Η. Διώτη, του Δ. Γιαλαμά και της Αν. Παπαϊωάννου, υπάρχουν έντονες φήμες για απουσία και του πρώην βουλευτή Δημήτρη Γελαλή, αφού ασκούνται πιέσεις να ισχύσει και στην περίπτωσή του η απόφαση για μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια γ.γ. υπουργείων, έστω και αν είναι ο μοναδικός γ.γ. που παραιτήθηκε ήδη.

Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή της Αννας Βαγενά στην 1η θέση της λίστας του νομού, ενώ στη 2η εκλόγιμη θέση βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων μπαίνει ο οφθαλμίατρος από την Ελασσόνα Γιάννης Καριπίδης που ήταν και στο ψηφοδέλτιο του Ιανουαρίου.

Θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να πάρει εκπρόσωπος της επαρχίας Τυρνάβου με επικρατέστερο τον πρώην διευθυντή του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Στέλιου Παπρά, ενώ το κόμμα είναι σε αναζήτηση υποψηφίων από τους δήμους Τεμπών και Αγιάς ώστε να υπάρξει πλήρης εκπροσώπηση του νομού στο ψηφοδέλτιο.

Στο ψηφοδέλτιο τέλος θα είναι σίγουρα οι υποψήφιοι του Ιανουαρίου Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, Βασίλης Ζωγράφος, Φωτεινή Καρυώτη, Νίκος Σαμαράς ως εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων και Μάνθος Σαρρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ