ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ 10ου ΚΑΙ 48ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λύση στο πρόβλημα της στέγασης των 10ου και 48ου Νηπιαγωγείων της Λάρισας, στη συνοικία Λαχανόκηποι, δίνεται με την εγκατάσταση χώρων (αιθουσών) ελαφριάς κατασκευής, σε δημοτικό χώρο επί της οδού Αιδηψού και δίπλα στο 8ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και την μετεγκατάσταση των Νηπιαγωγείων.

Το σχετικό συμφωνητικό προμήθειας των σχετικών αιθουσών, συμβατικου ποσού 72.000 ευρώ περίπου,  υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας, από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον εκπρόσωπο της ανώνυμης εταιρείας «SHELTER ABEE».

Η προμήθεια αφορά τρεις χώρους ελαφριάς λυόμενης προκατασκευής με μεταλλικό σκελετό και επενδυμένους εξωτερικά με θερμομονωτικά πάνελ. Οι δύο χώροι θα χρησιμοποιηθούν σαν αίθουσες διδασκαλίας και ο τρίτος σαν χώρος υποδοχής και τουαλέτες. Η προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας είναι εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες και υπολογίζεται ότι στα τέλη Οκτωβρίου θα είναι δυνατή η μετεγκατάσταση των δυο Νηπιαγωγείων.

Τονίζεται ότι το θέμα της στέγασης των συγκεκριμένων Νηπιαγωγείων, είχε απασχολήσει έντονα τη δημοσιότητα πριν ένα και πλέον χρόνο, μετά τις δίκαιες διαμαρτυρίες γονέων παιδιών των Νηπιαγωγείων, αφού οι χώροι που στεγάζονταν τα Νηπιαγωγεία, χαρακτηρίζονταν ως ακατάλληλοι.

Η επίβλεψη του έργου θα γίνει από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών:

Δ/ντρια: Γιοβρή Ευαγγελία, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τμήμα Συντήρησης Σχολικών και Δημοτικών Κτιρίων

Προϊσταμένη: Ιωαννίδου Κατερίνα, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Επιβλέπων Μηχανικός: Μακρογιαννούδη Χρυσοβαλάντου, Πολιτικός Μηχανικός

Τμήμα Η/Μ Έργων και Συντηρήσεων

Προϊσταμένη: Μπουμπίτσα Βασιλική

Επιβλέπων Μηχανικός: Συνάπαλου Αναστασία, Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ