ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΔΥΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ…

Οι δύο κοπέλες στη φωτογραφία, θα μπορούσαν να είναι δίδυμες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν καμία απολύτως συγγένεια.

Συναντήθηκαν πρόσφατα στο project “Twin Strangers” που επιδιώκει να φέρει κοντά ανθρώπους που είναι ίδιοι, χωρίς όμως να είναι συγγενείς, από όλο τον κόσμο.

Ο συνιδρυτής του “Twin Strangers”, Niamh Geaney, που ξεκίνησε την προσπάθεια στην Ιρλανδία με δύο φίλους του, έχει ήδη συναντήσει δύο γυναίκες που μοιάζουν σαν δίδυμες, και ζουν μόνο μια ώρα μακριά η μία από την άλλη.

Η Ambra, αριστερά, και η Jennifer, δεξιά, είναι δύο Αμερικανίδες που φαίνονται ίδιες, αλλά δεν συνδέονται μεταξύ τους, και συναντήθηκαν πρόσφατα μέσα από το Twin Strangers.

Η Ambra, 23 ετών, από το Fayetteville, Βόρεια Καρολίνα, ταξίδεψε πρόσφατα στο Τέξας, για να γνωρίσει τη 33χρονη Jennifer. Οι ομοιότητες του προσώπου μεταξύ των δύο γυναικών είναι εκπληκτική.

«Όταν τελικά τη συνάντησα είπα: « Ω Θεέ μου … πραγματικά έχει το πρόσωπό μου,» είπε η Ambra σε ένα βίντεο στο YouTube όπου παρουσιάζεται η συνάντησή τους. “Ήμουν έντρομη τη στιγμή που είδα το πρόσωπό της. Δεν ήθελα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.”

Η μητέρα της Jennifer, Karen, είναι συγκλονισμένη από την ομοιότητα, ιδιαίτερα όταν οι “δίδυμες”  φορούν τα ίδια ρούχα και έχουν το ίδιο μακιγιάζ.

«Είσαι η κόρη μου!” λέει η Karen. “Τα χαμόγελά σας είναι ίδια … Θέλω να δω το οικογενειακό σας δέντρο.”

Τον Απρίλιο, ένα ζευγάρι ατόμων διασταυρώθηκαν τυχαία στο Λονδίνο. Μοιάζουν τόσο πολύ που οι φίλοι τους έχουν πρόβλημα να τους ξεχωρίσουν, και το πιο απίστευτο είναι ότι και οι δυο ζουν στην ίδια πόλη!

huffingtonpost.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ