ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ & ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επανέρχεται παρέα με το Φθινόπωρο, δίνοντας το στίγμα του μουσικά και λέγοντας πως η εξάρτηση δεν κάνει διακρίσεις. Εμείς; Ο εξαρτημένος είναι κάποιος που ξέρουμε, ένας συγγενής, ένας φίλος, ένας γείτονας. Ο εξαρτημένος είναι ένας δικός μας. Ο κοινωνικός στιγματισμός κρατάει αυτόν και την οικογένειά του μακριά από τη θεραπεία και εμποδίζει την επανένταξή του στην κοινωνία.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι εδώ, για όλους τους εξαρτημένους, χωρίς διακρίσεις και με στόχο τη θεραπεία και την κοινωνική τους επανένταξη.

Η Γιώτα Νέγκα, μια σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, ο “μικρός” (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνών του, θα τραγουδήσουν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 09.00 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να απολαύσετε τη Γιώτα Νέγκα και τον Θέμη Καραμουρατίδη, σε τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει. Η Γιώτα και ο Θέμης θα μας αποδείξουν πως μια υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό, να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί:

  • Σωτήρης Καστάνης – Κιθάρες
  • Νίκος Κατσίκης – Μπουζούκι, Μαντολίνο, Κιθάρες
  • Φοίβος Κουντουράκης – Τύμπανα
  • Γιώργος Μπουλντής – Μπάσο
  • Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν

Management/Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Η συναυλία, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη μας.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία “PROSPERUS”, “ΠΑΙΔΕΙΑ” & “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ”.

Να σημειωθεί πως όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια στην προπώληση που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, τα εισιτήρια ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στη Λάρισα από το 1989 προσφέροντας υποστήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ