Κ.Ξ.Γ. ΑΛ. ΚΟΛΙΤΣΑ: ΝΕΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Αγαπητοί γονείς,
Το ΚΞΓ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΛΙΤΣΑ, πάντα συμπορευόμενο με τις απαιτήσεις της εποχής, προετοιμάζει τα παιδιά για έναν πολύ διαφορετικό κόσμο.

Οι έντονοι ρυθμοί που καταγράφονται καθημερινά καθιστούν άμεση την ανάγκη για τους μαθητές να γνωρίσουν την προσωπικότητά τους, καθώς και τον τρόπο που μαθαίνουν ευκολότερα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έμφυτα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Η δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτή την πολύτιμη γνώση προκύπτει από τη συνεργασία μας με την επιστημονική ομάδα της Computer Academy που έχει αναπτύξει τη σειρά ΑΡΙΣΤΟΝ που εντοπίζει τους μαθησιακούς τύπους και βοηθά τον μαθητή να μαθαίνει ευκολότερα .

Η συγκεκριμένη σειρά είναι αποτέλεσμα πανεπιστημιακών ερευνών στην Ελλάδα και την Ευρώπη και έχει δημιουργηθεί με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι πάντα να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα οφέλη από την εκπαιδευτική διαδικασία. Για το σκοπό αυτό θα χορηγήσουμε στους μαθητές το Ariston Multiple Intelligence.

Το Ariston Multiple Intelligence είναι ένα τεστ διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Διερευνά τους εναλλακτικούς τύπους ευφυΐας που διαθέτει ο κάθε μαθητής και σύμφωνα με το ποιοι είναι περισσότερο αναπτυγμένοι, παρουσιάζει ενδεικνυόμενους τρόπους μελέτης, αλλά και εξατομικευμένης διδασκαλίας. Ο μαθητής, γνωρίζοντας τους ιδιαίτερους μαθησιακούς του τύπους και τον τρόπο που προσλαμβάνει και επεξεργάζεται τις γνωστικές πληροφορίες, «μαθαίνει πώς να μαθαίνει», με αποτέλεσμα:

  • Να προετοιμάζεται για τα μαθήματά του δίχως άγχος
  • Να βρίσκει τα κύρια σημεία του μαθήματος
  • Να μπορεί να διαβάζει σε πολύ λιγότερο χρόνο από πριν
  • Να θυμάται με μεγαλύτερη ευκολία
  • Να διαβάζει χωρίς να αφήνει κενά στα μαθήματά του
  • Να συστηματοποιεί το διάβασμα του
  • Να έχει ισχυρότερη αυτοπεποίθηση

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΚΞΓ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΛΙΤΣΑ: 2492022400,  2492025415 (ώρες επικοινωνίας 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com