ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», όπως κάνει χρόνια τώρα κάθε Σεπτέμβριο, έτσι και φέτος πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, την καθιερωμένη πλέον 69η Εθελοντική Αιμοδοσία του για το Φθινόπωρο

την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 8.30 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι, στο Αγροτικό Ιατρείο Αμπελώνα.

Την ίδια μέρα και ώρα 11.00 π.μ. ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» υποδέχεται στην είσοδο του Αμπελώνα τη φλόγα της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που αυτή την περίοδο διοργανώνεται από την Π.Ο.Σ.Ε.Α., για να την οδηγήσει με εθελοντές λαμπαδηδρόμους  τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα και μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στο προαύλιο του Ιατρείου, όπου στις 11.30 π.μ. θα λάβει χώρα μικρή τελετή για την υποδοχή της και το άναμμα του βωμού.

Με τις δράσεις του αυτές ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», αποβλέπει στη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα εθελοντισμού και αιμοδοσίας και στη παρακίνηση και προτροπή και άλλων συνανθρώπων μας να γίνουν Εθελοντές Αιμοδότες, ώσπου να πετύχουμε το στόχο να γίνουμε εντελώς αυτάρκεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στην Πατρίδα μας.

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος Απ. Παπαϊωάννου και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» προσκαλούν όλους τους Αμπελωνίτες που λόγω των εθνικών εκλογών θα βρίσκονται στον Αμπελώνα και, κυρίως, τους νέους και τους φοιτητές, που δεν έφυγαν ακόμη για τις Σχολές τους, όπως θα βγαίνουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να περάσουν και από το Ιατρείο, όπου θα γίνεται η αιμοληψία και που βρίσκεται λίγο πιο πέρα από τα εκλογικά τμήματα, για να προσφέρουν με την καρδιά τους και την αγάπη τους μια φιάλη από το αίμα τους.

Οι ανάγκες για αίμα, τονίζει ο Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» του Αμπελώνα, αυτή την περίοδο, τέλος Καλοκαιριού με αρχές Φθινοπώρου, που, μετά τη θερινή ραστώνη, ξαναρχίζουν τα χειρουργεία, είναι ιδιαίτερα αυξημένες και μας καλούν όλους, όσοι θέλουμε και μπορούμε, να προσφέρουμε μια φιάλη από το αίμα μας και να κάνουμε την καλύτερη πράξη αλτρουισμού και αγάπης απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ