ΑΝΕΛ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Τη διαβεβαίωση πως παραμένουν εγγυητές της σταθερότητας εξέφρασαν στη Λάρισα οι ΑΝΕΛ, στο πλαίσιο πανθεσσαλικής  συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο κέντρο «Φρούριο», ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Κόκκαλης τόνισε πως ενώ στις 12 Ιουλίου μπορούσε να επιλεγεί ο εύκολος δρόμος αποχώρησης από την κυβέρνηση «… οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιλέξαμε  να βάλουμε πλάτη για την αποφυγή της άτακτης χρεωκοπίας».

Οι Τσίπρας  και Καμμένος  είναι «καθαροί», υπογράμμισε με νόημα ο Βασίλης Κόκκαλης διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως «… θα είμαστε και στη νέα κυβέρνηση η εγγύηση της σταθερότητας και της καταπολέμησης της διαφθοράς».

Στη σημερινή συγκέντρωση και στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας μετείχαν οι Οργανωτικές Επιτροπές των ΑΝΕΛ, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, υποψήφιοι βουλευτές και εκπρόσωποι των Συντονιστικών Επιτροπών των 4 θεσσαλικών νομών, ενώ υποχρεώσεις στην Αθήνα «κράτησαν» την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη  εκτός εκδήλωσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ