ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!

Αισιόδοξα  για μια ισχυρή απάντηση-έκφραση της αντίθεσης του κόσμου στα μνημόνια εμφανίστηκαν την Τετάρτη στη Λάρισα, στο πλαίσιο ανοιχτής προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», μέλη και στελέχη της Λαϊκής  Ενότητας.

«Δεν ξεκινάμε από το μηδέν, αφού απευθυνόμαστε σε ένα κόσμο που είπε ΟΧΙ στα μνημόνια, ενώ μας πλαισιώνουν  και βουλευτές  που έμειναν συνεπείς στην αντιμνημονιακή  στάση τους σεβόμενοι την ψήφο του ελληνικού λαού», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Δέσποινας Σπανού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜιλώντας στους δημοσιογράφους η κ.Σπανού  υποστήριξε πως «… η Λαϊκή  Ενότητα αποτελεί την απάντηση στις αρνητικές πολιτικές εξελίξεις», ενώ εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα  έκανε λόγο για «… ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία που απογοήτευσε οδηγώντας τη χώρα σε 3ο μνημόνιο».

«Δεν πρέπει να μας φοβίζει η έξοδος από την Ευρωζώνη όταν στόχος μας είναι η διαγραφή του χρέους και η εθνικοποίηση των τραπεζών», συνέχισε η κ. Σπανού ξεκαθαρίζοντας πως «… το νόμισμα είναι εργαλείο άσκησης νομισματικής πολιτικής».

Κλείνοντας τα στελέχη της ΛΑΕ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο έλευσης του Παναγιώτη Λαφαζάνη  στη Λάρισα, ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας και συγκρότησης του κόμματος ενόψει εκλογών θα πραγματοποιηθεί αύριο ανάλογη εκδήλωση και στη γειτονική Καρδίτσα.

Τέλος ομιλητής στη σημερινή εκδήλωση ήταν  και ο μέχρι πρότινος βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Δελημήτρος, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν πρώην στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη του Σχεδίου Β.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ