ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ-ΚΟΝΤΟΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και παρουσία των τοπικών βουλευτών,  στελεχών της ΝΟΔΕ Λάρισας αλλά και… μνηστήρων της λίστας παραχωρήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΝΟΔΕ η κοινή συνέντευξη τύπου Κεδίκογλου- Κοντού στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας τους στο νομό ενόψει των εθνικών εκλογών αλλά και της ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  το Σάββατο στη Λάρισα.

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστες» τις εκλογές, αφού όπως υποστήριξαν «… γίνονται για να λυθούν τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ», οι δύο βουλευτές της ΝΔ εξέφρασαν την πεποίθηση για «πρωτιά» του κόμματος και «… κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με κορμό τη ΝΔ», μη αποκλείοντας ωστόσο το ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση αυτή.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου έγινε ειδική αναφορά στον αγροτικό κόσμο με τον Αλέκο Κοντό αλλά και τους κ.κ Κέλλα και Χαρακόπουλο να κάνουν λόγο για «… στοχοποίηση  και αφανισμό της αγροτιάς», ενώ μετέφεραν και προσωπική δέσμευση Μειμαράκη  σύμφωνα με την οποία «δεν πρόκειται η ΝΔ να υποστηρίξει εξοντωτικά μέτρα για τους αγρότες».

«Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό αφού έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας και είμαστε σε θέση να βγάλουμε… τα κάστανα από τη φωτιά παρά τα σφάλματα  και τις αστοχίες του παρελθόντος», κατέληξαν οι ομιλητές.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της περιοδείας τους οι κ.κ  Κεδίκογλου  και Κοντός είχαν συναντήσεις με το Επιμελητήριο και  το ΤΕΕ αλλά και επαφές στην Αστυνομική Δ/νση  και την ΠΥΛ, ενώ πραγματοποιήθηκαν και επισκέψεις στη Χάλκη και το Κιλελέρ.

Της συνέντευξης τύπου ακολούθησε «κλειστή» συνάντηση με αντιπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων, με την περιοδεία να ολοκληρώνεται αύριο με συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και επισκέψεις στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου  και στην επαρχία Ελασσόνας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ