Ο Κ. ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με σχόλιό του στο facebook, ο Κώστας Πουλάκης, πρώην γγ του υπουργείου Εσωτερικών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά σε όσους επιχειρούν να κάνουν συνειρμούς με την αποχώρηση του γιου του, Μάριου, από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μάριος Πουλάκης ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας, ενώ ο πατέρας του παραμένει στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, όπως εδώ και χρόνια ως στενός συνεργάτης.

Στην ανάρτησή του ο Κ. Πουλάκης αναφέρει:

Επειδή η Αριστερά που έμαθα από τον πατέρα μου – τον κουρέα που «αγάπησε» τη Μακρόνησο, γιατί έζησε με τους καλύτερους – είναι πάντα και εξ ορισμού νέα και με τους νέους.

Επειδή μεγάλωσα και μεγαλώνω μαζί με τα παιδιά μου, συζητάμε, με πείθουν, τους πείθω, συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αλλά ο καθένας έχει τη δική του αυτόνομη προσωπικότητα και άποψη.

Επειδή θα είμαι περήφανος αν αποδειχθούν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, τίμιοι, χρήσιμοι, που θα μιλάνε με την καρδιά και το μυαλό τους και θα βγάζουν την – όποια, σωστή ή λάθος, θα το δείξει η ζωή – αλήθεια τους.

Επειδή στα πάνω από σαράντα χρόνια οργανωμένης ζωής στην Αριστερά, έχω χωρίσει και ξαναβρεθεί και ξαναχωρίσει με δεκάδες συντρόφους, ξέρω λοιπόν ότι στην πολιτική κανένας «γάμος» και κανένα «διαζύγιο» δεν είναι για πάντα.

Όσοι λοιπόν ψάχνουν να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα αξιοποιώντας σε «κίτρινα» δημοσιεύματα τη σχέση μου με το παιδί μου, έχασαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ