ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Χωρίς εκπλήξεις συγκριτικά με τις εκλογές του Ιανουαρίου και με επικεφαλής το βουλευτή Λάρισας του κόμματος Γιώργο Λαμπρούλη  παρουσιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για το νομό.

Με ευθείες βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ «… που ψήφισε με την αριστερή του μάσκα τα πιο βάρβαρα μέτρα, πετώντας  στο καλάθι των αχρήστων την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων» αλλά και με αιχμές εναντίον της Λαϊκής  Ενότητας που «… ως ΣΥΡΙΖΑ 2 πλασάρει νέα κάλπικα διλλήματα ενώ μέχρι πρότινος στήριζε με υπερυπουργούς  την κυβέρνηση», τα στελέχη του ΚΚΕ απηύθυναν κάλεσμα για στήριξη του κόμματος στην κάλπη.

Από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων απουσίασε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας που «τρέχει» τις αγροτικές κινητοποιήσεις ενόψει ΔΕΘ.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βουλευτής του ΚΚΕ. Γιατρός- Πνευμονολόγος, Επιμελητής Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δημοτικός Σύμβουλος  μέχρι πρόσφατα,στο δήμο Λαρισαίων απ’ το 2002. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ

Αγρότης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής των μπλόκων. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΤΑΣΟΣ

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.  Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οδοντίατρος, μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου. Υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και σήμερα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας.

ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

Δικηγόρος. Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΑ

Είναι Πρόεδρος Συλλόγου  Εμποροϋπαλλήλων,  Β Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων  Ελλάδας.

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)

Αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπεύθυνη στο εργαστήριο Ακτινοφυσικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μέλος των Διοικητικών  Συμβουλίων της Ένωσης Φυσικών Ελλάδας και των μελών ΔΕΠ της Ιατρικής. Έχει πάρει μέρος ως ειδικός σε πολλές αποστολές του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο. Δραστηριοποιείται ενεργά στην καταπολέμηση των ναρκωτικών.

ΚΑΣΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ συνεργαζόμενος

Αυτοαπασχολούμενος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Αγιάς. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου φοιτητών Δασολογίας και Φ.Π. στο Α.Π.Θ,  στην συνέχεια μέλος του πανελλαδικού σωματείου εργαζομένων Σ.Π.Ε.Κ.Α.  Α.Β.Ε.Ε. Σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” στο δήμο Αγιάς. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΛΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Νοσηλεύτρια, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων στην ιδιωτική υγεία. Εργαζόμενη επί 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα άνεργη.

ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αυτοαπασχολούμενος. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.  Από τις τοπικοδιοικητικές εκλογές του 2014 είναι δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου των Εμποροϋπαλλήλων και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας την περίοδο 1992-2011 και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αγρότης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου. Διετέλεσε σύμβουλος εκλεγμένος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη δημοτική κοινότητα Τυρνάβου το 2010, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκής Συσπείρωση» στις εκλογές του 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ