ΒΑΓΓ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!

Αισιόδοξος για τη νίκη και δριμύς στην κριτική του για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα,  τον οποίο δεν δίστασε να αποκαλέσει απαξιωτικά «το παιδί», εμφανίστηκε σήμερα από τη Λάρισα και την πλατεία Ταχυδρομείου όπου μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης   Μεϊμαράκης.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του ομιλίας ο Βαγγέλης Μειμαράκης  έκανε λόγο για «υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού από το ΣΥΡΙΖΑ, που κατάφερε τελικά να γκρεμίσει μέσα σε 7 μήνες ότι θετικό είχε δημιουργηθεί».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το… παιδί ζήτησε και πάλι τη βοήθεια του κοινού», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Μειμαράκη, με τον πρόεδρο της ΝΔ να υποστηρίζει σθεναρά τη στάση του κόμματος του «… παρά το πολιτικό κόστος για τη στήριξη της ευρωπαϊκής  πορείας της χώρας».

«Δεν θα επενδύσουμε στο λαϊκισμό, αφού ο τόπος δεν μπορεί να κυβερνηθεί άλλο με ψέματα», συνέχισε ο κ. Μειμαράκης  τονίζοντας πως στόχος της ΝΔ είναι το «ξεπάγωμα» της αγοράς και η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ περιέγραψε τους  3 πυλώνες που έχουν τεθεί: Την πολιτική σταθερότητα, τη συναίνεση και τις συνεργασίες με μετριοπάθεια και καλή πίστη και τέλος την  υλοποίηση Εθνικού Σχεδίου με οικονομικό και κοινωνικό χαρακτήρα με άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους που θα γίνουν πράξη με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο των προεκλογικών εξαγγελιών του  ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για ένα κράτος πιο «φιλικό» στον πολίτη, ενθάρρυνση των επενδύσεων, περιορισμό της γραφειοκρατίας, πάταξη της διαφθοράς και μείωση των φορολογικών συντελεστών «… όταν σταθεροποιηθεί η οικονομία».

Τέλος και αφήνοντας ασχολίαστο σχετικό πανό αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας που μιλούσε για «φοροεξόντωση», ο Β. Μειμαράκης  υποσχέθηκε πως «… δεν θα επιτραπεί ο αφανισμός των νέων αγροτών, ενώ παράλληλα θα στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας παραγωγής».

«Η ανικανότητα και η δυστυχία στις 20 Σεπτέμβρη πρέπει να τελειώσει, επιλέγουμε κυβέρνηση συνεργασίας, επιλέγουμε ΝΔ και κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», κατέληξε ο κ. Μειμαράκης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ