ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Την πίστη του πως όχι μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι και πάλι μέσα στο κοινοβούλιο, αλλά και πως θα αποτελέσουν την εγγυήτρια δύναμη της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τα δεσμά των μνημονίων τα οποία διέλυσαν ολόκληρη την κοινωνία εξέφρασε από την Ελασσόνα όπου περιόδευσε ο βουλευτής Λαρίσης των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης εξήγησε λεπτομερώς τις τεράστιες διαφορές στα μνημόνια που υπέγραψαν με τους δανειστές της χώρας οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τη συμφωνία που κατόρθωσε, μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, να φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας πως «αυτή πλέον δεν υπάγεται στο Αγγλικό δίκαιο, ούτε εμπεριέχει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας, αλλά, αντιθέτως, ανοίγει το δρόμο στην ελάφρυνση του χρέους και στην ανάπτυξη της χώρας».

Έθεσε επίσης, το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Η παλινόρθωσης της διαπλοκής με τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα επί 40 χρόνια ή η κοινωνική δικαιοσύνη με καταπολέμηση της διαφθοράς και της κομματικής αναξιοκρατίας.

«Οι παλιοί καταστροφείς της χώρας, στηριζόμενοι στις κάλπικες δημοσκοπήσεις, άρχισαν και πάλι να προβάρουν υπουργικά κουστούμια, θεωρώντας πως ο λαός ξέχασε τι προηγήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια και φτάσαμε ως εδώ. Θεωρούν πως ο λαός ξέχασε τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, την εξαπάτηση και την διάλυση των οικογενειών και των επιχειρήσεων, ξέχασε τις αυτοκτονίες των μνημονίων, ξέχασε τα λουκέτα των επιχειρήσεων, ξέχασε τις αμαρτωλές συμβάσεις με τις Γερμανικές εταιρίες, ξέχασε τα υποβρύχια που γέρνουν, και θα τους δώσει συγχωροχάρτι και άφεση αμαρτιών για να επαναλάβουν τις ίδιες μεθόδους, τις ίδιες πρακτικές, τις ίδιες πολιτικές. Είναι βαθιά γελασμένοι», κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕ, συμπληρώνοντας πως «ο ελληνικός λαός θα δώσει και πάλι εντολή σταθερότητας αλλά και ελέγχου της νέας κυβέρνησης στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ