ΣΕ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, Βουλευτή του ΚΚΕ,  πραγματοποίησε περιοδεία στο ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ και στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ.

Στις  ομιλίες του ο Γιώργος Λαμπρούλης,  ανάμεσα σε άλλα, επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι αξιοποιώντας  την πείρα, που έχουν αποκτήσει όλο το προηγούμενο διάστημα από τις εναλλαγές κομμάτων στην κυβέρνηση αλλά και πιο συγκεκριμένα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία έχει τεράστιες ευθύνες μαζί με τα κόμματα  που ψήφισαν το Μνημόνιο 3, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι, και οδηγεί στη μεγαλύτερη χρεοκοπία του λαού, να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια  στις αντιλαϊκές πολιτικές και στις αιτίες που τις γεννούν.

Να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς  και τη  την τρομοκρατία τις ΕΕ, του ΕΚΤ και του  ΔΝΤ, ούτε των  κόμματων  που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, που τσακίζουν λαϊκά και εργατικά δικαιώματα. Τα δοκίμασαν και να μην τα στηρίξουν πάλι με τη ψήφο τους, καθώς ούτε τη νεοσύστατη Λαϊκή Ενότητα, δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2., ούτε τη φασιστική – ναζιστική Χρυσή Αυγή που αποτελέι στήριγμα των εφοπλιστών και των βιομηχάνων.

Επίσης, κάλεσε τους εργαζόμενους να μην πληρώσουν, μα μην ματώσουν άλλη μια φορά για λογαριασμό του κεφαλαίου. Να μην απογοητεύονται.  Την αγανάκτησή τους από τις προσδοκίες που διαψεύσθηκαν, να την κάνουν δύναμη αγώνα. Να οργανωθούν, να παλέψουν, να διεκδικήσουν, να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και να το δυναμώσουν γιατί τους είπε την αλήθεια και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση των αγώνων, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη πραγματικά ρεαλιστική και ελπιδοφόρα για το λαό, που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη με γνώμονα την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

Τέλος τους κάλεσε να ψηφίσουν ΚΚΕ γιατί κάθε ψήφο θα τη διαθέσει στο να δυναμώσει η πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ