ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τα εκτελούμενα έργα που αφορούν στην αξιοποίηση γεωτρήσεων και κατασκευή δικτύου διανομής ύδατος για την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινοτήτων Μέλισσας και Αρμενίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών των δίδυμων υδατοδεξαμενών που κατασκευάζονται σε περιοχή της ΔΕ Κιλελέρ.

Οι δίδυμες υδατοδεξαμενές χωρητικότητας 600 κυβικών μέτρων θα αποθηκεύουν το νερό των  δύο γεωτρήσεων, η ανόρυξη των οποίων έγινε στη συγκεκριμένη περιοχή. Το έργο βρίσκεται στο στάδιο της σκυροδέτησης των δεξαμενών και η οποία σκυροδέτηση προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού έλαβε τη διαβεβαίωση από τους αναδόχους του έργου ότι και οι αγωγοί μεταφοράς ύδατος θα διεκπεραιωθούν μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, δήλωσε ότι θα δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας των χωριών με άριστης ποιότητας νερό και σε ποσότητα που θα επαρκεί πλήρως για την υδροδότηση των κατοίκων τους.

Το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτείτε από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ 2007 – 13) και υλοποιείται από το Δήμο Κιλελέρ. Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μιλτιάδης Αραμπατζής, ο τέως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κιλελέρ Γιάννης Παπακανάκης και οι επιβλέποντες μηχανικοί του Δήμου Νίκος Παπαχατζής και Σταυρούλα Τάχατου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ