ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ: ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Κάλεσμα συστράτευσης στον αγώνα απηύθυνε ο Χρήστος Κέλλας από τον Τύρναβο, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, ενόψει του ερχομού του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της επικείμενης ομιλίας του στις 19:30 το απόγευμα στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Ο κ. Κέλλας συνομιλώντας με πολίτες της επαρχίας σημείωσε:

«Η ΝΔ πορεύεται προς τις κρίσιμες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με αυξημένο αίσθημα ευθύνης αλλά και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα. Οι πολίτες έχουν πλέον πειστεί για την ορθότητα των επιχειρημάτων μας και είναι σε θέση να αντιληφθούν την πολιτική εξαπάτηση που υπέστησαν από τον κ. Τσίπρα. Για το λόγο αυτό, επιστρέφουν μαζικά στις τάξεις της μεγάλης ευρωπαϊκής, φιλελεύθερης, κεντροδεξιάς παράταξης, ζητώντας σταθερότητα, σιγουριά, μα πάνω απ’ όλα την αλήθεια.

Σήμερα, στη Λάρισα, υποδεχόμαστε τον πρόεδρο της παράταξης, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του δίνουμε την ευκαιρία να απευθυνθεί από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου σε όλους τους αγρότες, σε όλους τους κτηνοτρόφους, σε όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, καλώντας τους, με συγκεκριμένο σχέδιο, στην πανεθνική συστράτευση που έχει ανάγκη η πατρίδα.

Αυτή η μάχη είναι για το μέλλον των παιδιών μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ