ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ Ο ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου το οινοποιείο θα αγοράσει φέτος ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι κατά 1 λεπτό όλες τις ποικιλίες ενώ όπως τονίστηκε στη συνέλευση στόχος είναι να απορροφηθεί όλη η ποσότητα των μελών

και να αναζητηθούν και επιπλέον ποσότητες μέσω των συνεταιρισμών της περιοχής για να συμπληρωθεί ο στόχος των 13 εκ. κιλών σταφυλιών που θέλει να οινοποιήσει φέτος ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου.

Αυτό σημαίνει ότι οι βασικές ποικιλίες μοσχάτο, Ροδίτης Γιούνι Μπλάνκ θα αγοράζονται προς 0,33€ το κιλό. Οπως είναι φυσικό η σημερινή απόφαση της συνέλευσης επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο του οινοποιείου στην αγορά σταφυλιών στην περιοχή και σπρώχνει τις τιμές προς τα πάνω δημιουργώντας ένα θετικό περιβάλλον για τους αμπελοκαλλιεργητές.

Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε σήμερα ο τρύγος ουσιαστικά ξεκινά τη Δευτέρα με επιλεγμένες ποσότητες Μοσχάτου και την ποικιλία καμπερνέ και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί και επίσημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ