Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ…

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος και μάλιστα κόμματος που ήταν κυβερνών μέχρι τις εκλογές είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λάρισας.

Την αρχή έκανε το 2004 ο Γιώργος Παπανδρέου που επιδιώκοντας συμβολισμούς περί δεσμών του ΠΑΣΟΚ με τον αγροτικό κόσμο και την περιφέρεια δήλωσε υποψηφιότητα στη Λάρισα. Ομως το κόμμα του που μέχρι τότε κυβερνούσε έχασε τις εκλογές και τη νίκη πήρε η ΝΔ με τον Κ. Καραμανλή.

Ο επόμενος αρχηγός που ήταν υποψήφιος στη Λάρισα ήταν ο κ. Κ. Καραμανλής πρωθυπουργός μέχρι τότε που επίσης θέλησε να τονίσει τους δεσμούς της ΝΔ με την περιφέρεια και τους αγρότες, όμως έχασε τις εκλογές από τον Γ. Παπανδρέου που έγινε ο επόμενος πρωθυπουργός οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ σε μεγάλη νίκη.

Τον Ιανουάριο υπήρξε η υποψηφιότητα Βενιζέλου στη Λάρισα ο οποίος ήταν συγκυβερνήτης με τον Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξε καν βουλευτή στο νομό.

Τώρα ήλθε η σειρά του κ. Τσίπρα να είναι υποψήφιος στη Λάρισα ενώ ήταν μέχρι πτιν από λίγες μέρες πρωθυπουργός. Δεν μένει παρά να δούμε αν θα συνεχιστεί η “κατάρα των αρχηγών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ