Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ» ΑΓΡΟΤΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

«Οι πραγματικοί αγρότες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αφού με τα νέα μέτρα θα ελαφρυνθούν οι υποχρεώσεις τους προς το κράτος, ενώ με την καθιέρωση του πολύ σημαντικού Μητρώου Αγροτών θα ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση με τους  αγρότες των… καφενείων που ροκάνιζαν για χρόνια τις επιδοτήσεις!»,

τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, που βρέθηκε το πρωί στη Λάρισα ενόψει των εκλογών.

Υπερασπιζόμενος τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη στάση του κόμματός του στη διαπραγμάτευση ο Π. Καμμένος  έκανε λόγο «για σχέδιο Σόιμπλε που ήθελε τον αποκλεισμό μας από την Ε.Ε ώστε 3 εκατομμύρια μετανάστες να μην περάσουν στη Δυτ . Ευρώπη», τονίζοντας παράλληλα τον αντιμνημονιακό  χαρακτήρα των ΑΝΕΛ που προτίμησαν «… να πυροβολήσουν τα πόδια τους παρά τη χώρα».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ουσιαστικά δεν πρόκειται για μνημόνιο αλλά για συμφωνία εξόδου από αυτό», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Καμμένου, ο οποίος έσπευσε να αποκλείσει πιθανή συνεργασία με ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για «Τζουράσικ  Παρκ, με το οποίο δεν πρόκειται να συμπλεύσουμε», χαρακτηρίζοντας παράλληλα «συνήγορο του ΠΑΣΟΚ» τη ΝΔ και «συμπαθή πολιτικό» τη Φώφη  Γεννηματά που κινείται όμως στη σκιά Βενιζέλου.

«Η συνεργασία μας με το ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχισθεί διότι αποδέχτηκε τις προϋποθέσεις  που θέσαμε, ενώ δεν αποκλείουμε και συνεργασία με δυνάμεις που πιθανώς θα προκύψουν από τις εκλογές», κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αναφορικά με την 1η Στρατιά αυτή θα αναδιοργανωθεί και θα ενισχυθεί αφού «… η Λάρισα είναι και θα παραμείνει η στρατιωτική πρωτεύουσα της Ελλάδας» , ενώ όσον αφορά το μεταναστευτικό «αυτό παραμένει πρόβλημα όλης της Ευρώπης και περίπτωση εμπλοκής του στρατού μας θα πρέπει να αποκλεισθεί».

Κλείνοντας ο Π. Καμμένος  παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό με το όνομα του Γιώργου Ακριβούλη  να φιγουράρει τελικά στη 2η θέση, ενώ δεν ξέχασε και τον πρώην συνοδοιπόρο του στους ΑΝΕΛ και νυν υπηρεσιακό υπουργό-και μάλιστα με δική του πρόταση- Χρήστο Ζώη για τον οποίο «… υπάρχουν σχέδια να αξιοποιηθεί στη νέα κυβέρνηση».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Καμμένος  συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στον τουρισμό και την ανάπτυξη της περιοχής, την αξιοποίηση του Α’ Αρχαίου Θεάτρου και την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων καθώς και την υποψηφιότητα της Λάρισας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ