ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΝΩΧΩΡΙ,ΚΑΤΩΧΩΡΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κλιμάκιο της ΚΟΒ Φαρσάλων του ΚΚΕ  με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή και πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τιρνάβου, Στέργιο Τσικριτσή, πραγματοποίησε περιοδεία, τη Κυριακή 6/9,  σε Σταυρό, Ανωχώρι και Κατωχώρι.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας αναπτύχθηκε πλούσια κουβέντα με τους αγρότες της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν τις σωστές προβλέψεις του ΚΚΕ και ότι έχει επιβεβαιωθεί.

Συγκεκριμένα ο Στέργιος Τσικριτσής αναφέρθηκε στις επιπτώσεις από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, για το σχεδιασμό της παραγωγής από κάθε καπιταλιστική επιχείρηση, που έχει σαν γνώμονα το κέρδος και όχι τις κοινωνικές ανάγκες, καθώς η χώρα έχει τη δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα της διατροφής του λαού, με φθηνά υγιεινά προϊόντα και βιώσιμο εισόδημα για τους αγρότες, στα πλαίσια της λαϊκής εξουσίας με εργατικό έλεγχο, με την αγροτική παραγωγή να μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στην ανάπτυξη άλλων κλάδων.

Επίσης σημείωσε ότι ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο όταν συνδυάζει την πάλη με την αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και την ανάκτηση των απωλειών με την προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, όπου το αγροτικό εισόδημα, η ασφάλιση και η σύνταξη θα είναι εξασφαλισμένα, στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης της γης και της λειτουργίας αγροτικών συνεταιρισμών στο πλευρό των κρατικών αγροτικών επιχειρήσεων.

Ακόμα αναφέρθηκε συνολικά στη  πρόταση του ΚΚΕ για Λαϊκή Εξουσία, η οποία θα αποδεσμεύσει τη χώρα από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος και θα κοινωνικοποιήσει τα μονοπώλια.

Τέλος τους κάλεσε  να εμπιστευτούν το ΚΚΕ στην κάλπη και στον αγώνα, να δοκιμάσουν τη δύναμη τους με ισχυρό ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος την πραγματικής ανατροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ