Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ : ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μετα από καταγγελίες Λαρισαίων συμπολιτών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε τρεις  μέρες τα σχολικά κουδούνια πρόκειται να ηχήσουν και ο καθιερωμένος αγιασμός θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς. Δυστυχώς, με έκπληξη είναι η αλήθεια, ενημερωνόμαστε από συμπολίτες μας πως σε αρκετά σχολεία δεν έχουν πάει ακόμα(!) καθαρίστριες, με αποτέλεσμα οι σχολικές αυτές μονάδες να μην είναι έτοιμες για το πρώτο κουδούνι.

Την ώρα που οι μαθητές και οι οικογένειές τους θα βρεθούν αντιμέτωπες με χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών και με ένα αυξημένο ΦΠΑ στις υπηρεσίες ιδιωτικής εκπαίδευσης, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αδυναμία της δημοτικής αρχής να πράξει το αυτονόητο.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή στις επόμενες 48 ώρες να λύσει το θέμα της καθαριότητας των σχολικών μονάδων , να γίνουν όλα όσα είναι υποχρεωμένοι να πράξουν και η σχολική χρονιά να ξεκινήσει  χωρίς παρατράγουδα, τουλάχιστον στο θέμα αυτό .

Σε κάθε περίπτωση  αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα προχειρότητας ,έλλειψης προγραμματισμού και συντονισμού, χαρακτηριστικών που ακολουθούν-δυστυχώς-  τη Δημοτική Αρχή σε κάθε της ενέργεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ