ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ο «ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ» ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…

Σκληρή ανακοίνωση με βαρύτατους υπαινιγμούς κατά του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εξέδωσε η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Είναι φανερό πως οι εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη είναι η τελευταία ευκαιρία του διεφθαρμένου συστήματος- που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία και στα μνημόνια- να επανέλθει. Δεν είναι τυχαίο που η προσπάθεια επαναφοράς επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ενός ανθρώπου που έχει ταυτιστεί με το κομματικά τάγματα εφόδου της Δεξιάς και τη μαγκιά της μίζας.

Χρειάζεται έφοδο, μαγκιά και λεβέντικη… μίζα, για να κλείσει η «αριστερή παρένθεση». Τέτοια μαγκιά σαν αυτή που επέδειξε ο κ. Μεϊμαράκης, όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Ποιος, αλήθεια, μπορεί να ξεχάσει το 2011, τις επευφημίες των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, όταν ο-τότε αρχηγός τους-Γιώργος Καρατζαφέρης, αποκαλούσε τον- νυν αρχηγό τους, στη ΝΔ του σήμερα-Ευάγγελο Μεϊμαράκη, «μπροστάντζα στα εξοπλιστικά», γιατί συνήθιζε να παίρνει τη μίζα μπροστά! Η σχετική δικογραφία υπάρχει και αποδίδει στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη την κατηγορία  πως -με την ιδιότητα του υπουργού Άμυνας- έδωσε στους Γερμανούς 105 εκατομμύρια ευρώ, αντί να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Γίνεται αντιληπτό γιατί το σύστημα της μίζας, της διαφθοράς και της διαπλοκής κάνει την ύστατη προσπάθεια να επανέλθει στα πράγματα. Όμως, οι πολίτες δεν θα το επιτρέψουν. Στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.   ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ