ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή είναι η απάντηση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ στην ανακοίνωση – επίθεση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ στον Β. Μεϊμαράκη. Στην ανακοίνωση – απάντηση αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από δύο μήνες αμήχανης απραξίας χαιρετίζουμε την απεγνωσμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας να επανέλθει στα πολιτικά δρώμενα.

Όμως κύριοι προτού μιλήσετε για διαφάνεια και τιμιότητα, ρωτήστε πρώτα τους υπουργούς της πρώην κυβέρνησης σας (ο Θεός να την κάνει). Ρωτήστε λοιπόν τον κ. Κατρούγκαλο, τον κ. Βαρουφάκη, τον κ. Χαϊκάλη και φυσικά τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Μητρόπουλο.

Η αμηχανία σας μπροστά στην ολοκλήρωση της αριστερής παρένθεσης σας οδηγεί στην οδό της λασπολογίας και της φθηνής πολιτικής αντιπαράθεσης. Αφήστε κύριοι τις “μπροτσάντζες” και εξηγείστε στον λαό:

-Γιατί κάνατε το δημοψήφισμα;
-Γιατί γίνονται εκλογές;
-Ποιος θα πληρώσει τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ ζημιάς της ελληνικής οικονομίας που δημιούργησαν οι ερασιτεχνισμοί σας και η προσπάθεια του αρχηγού σας να ενηλικιωθεί πολιτικά;
-Πείτε το πρόγραμμα σας για τον αγροτικό κόσμο
-Μιλήστε για τις μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων
– Απολογηθείτε γιατί καταντήσατε ξέφραγο αμπέλι τα νησιά μας.

Αλλά επειδή τίποτα απ όλα αυτά δεν μπορείτε να απαντήσετε, ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνετε.

Θα παίξετε για ακόμα μία φορά την κασέτα του λαϊκισμού και της ψευτοαριστερής ιδεοληψίας. Οι εξελίξεις όμως σας έχουν ξεπεράσει, οι πολίτες σας πήραν χαμπάρι και η κασέτα σας δεν ακούγεται πλέον ούτε στα γραφεία της νομαρχιακής σας.

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα μάθετε πως κυβερνιέται η χώρα χωρίς “βοήθειες κοινού” και ψευτομαγκιές, με την ευρωπαϊκή της πορεία.

Η Ελλάδα πάει μπροστά και σας αφήνει πίσω”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com