ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συγχαίρει τον κύριο Μανώλη Κεφαλογιάννη, ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την εξαιρετική του μόρφωση και παιδεία. Με την ευγενική του συμπεριφορά («Εγώ τελείωσα το London School of Economics, εσύ τι σκ@τ@ έχεις κάνει;»), κατάφερε να διώξει-με τακτ,

είναι αλήθεια-τον πρώην υπουργό ΠΑΠΕΝ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, από προχθεσινή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Επίσης, κατά το διάλειμμα της ίδιας τηλεοπτικής εκπομπής, ο κύριος Κεφαλογιάννης επιτέθηκε σε εικονολήπτη της ΕΡΤ, με κομψά βίαιο τρόπο, λέγοντάς του, «δεν θα ξαναδείς το φως της τηλεόρασης». Ο αρχηγός των «Κενταύρων» και των «Ρέιντζερς», ο «μπροστάντζας» κ. Μεϊμαράκης, θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για τους φασιστικό τακτ του κ. Κεφαλογιάννη.

Ύστερα από αυτή αυτά τα σπουδαία δείγματα πολιτικού πολιτισμού και πολιτικής ευγένειας, οι Έλληνες πολίτες είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι το London School of Economics είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Είναι σίγουρο, επίσης, ότι οι Έλληνες πολίτες, στις εκλογές της 20ης  Σεπτέμβρη, θα ανταμείψουν τον κ. Κεφαλογιάννη και το κόμμα του, αντιστρόφως ανάλογα του κουτσαβάκικου  curriculum vitae που διαθέτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ