ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Συνέχεια στην ευρύτατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, παρουσία του προέδρου της ΝΔ κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έδωσε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, πραγματοποιώντας επίσκεψη στα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Ο κ. Κέλλας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα νοσοκομειακά ιδρύματα, συναντήθηκε με τις διοικήσεις τους αλλά και με εκπροσώπους Ιατρικού, Παραϊατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία. Στην ατζέντα της συζήτησης κυριάρχησαν θέματα που αφορούν σε έλλειψη προσωπικού όλων των κλάδων, ελλείψεις υλικών, λόγω των περιορισμένων προϋπολογισμών, και μη έγκυρη καταβολή εφημεριών και νυχτερινών–εξαιρέσιμων υπηρεσιών του προσωπικού.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 1Ξεχωριστή συνάντηση είχε  με τον Διευθυντή του Ακτινοθεραπευτικού Ογκολογικού Τμήματος καθηγητή κ. Δημήτρη Κύργια, με τον οποίο συζήτησαν το μείζον ζήτημα της εγκατάστασης νέου γραμμικού επιταχυντή, θέμα ζωτικής σημασίας για την Κεντρική Ελλάδα. Ο κ. Κέλλας από την πλευρά του υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να προωθηθεί η προμήθειά του, μετά  και την υποδοχή δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχου, συγχρόνως με την πρόσληψη εξιδεικευμένου προσωπικού.

Μετά το τέλος της επίσκεψης του στα νοσοκομεία της πόλης ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ δήλωσε: «Το εφιαλτικό επτάμηνο της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον τομέα της υγείας. Ο τομέας της υγείας, όμως, δεν είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να πειραματιζόμαστε και να αφήνουμε στην ευχή του Θεού. Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο, προγραμματισμός και παρεμβάσεις, ώστε να απολαμβάνουν οι πολίτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τις οποίες και δικαιούνται. Η ΝΔ ως κορμός της επόμενης κυβέρνησης της χώρας θα προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στην κατεύθυνση της ομαλοποίησης της κατάστασης στον πολύπαθο αυτό τομέα».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ