ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-λ) ΚΑΙ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει την Τρίτη 15/9, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο “Μετροπόλ”, η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου.

Σε ανακοίνωση κάλεσμα οι διοργανωτές της εκδήλωσης αναφέρουν:

«Μπροστά στην πολιτική μάχη των εκλογών του Σεπτέμβρη, μπροστά στη νέα φάση εκβιασμών και αυταπατών που ξεκίνησε, το ΚΚΕ(μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισαν να παρέμβουν από κοινού σαν συνέχεια των κοινών τους αγώνων έτσι όπως εκφράστηκαν στο κίνημα και στα πλαίσια της «Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας». Μέσα από το κοινό σχήμα ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ – Εκλογική Συνεργασία θέλουν να αναδείξουν μιαν άλλη κατεύθυνση για το λαϊκό και εργατικό κίνημα. Την κατεύθυνση της ενίσχυσης των αγώνων, της συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου αντίστασης και διεκδίκησης, για την ανατροπή των μνημονίων, παλιών και νέων, για την ανατροπή της επίθεσης του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου.

Κόντρα στις αυταπάτες, παλιές και νέες. Γιατί οδήγησαν σε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση και οπισθοχώρηση το λαό και την εργατική τάξη.

Κόντρα στις εύκολες λύσεις και τις εκλογικές ψευτοδιεξόδους. Γιατί τέτοιες ούτε υπήρξαν ούτε μπορούν να υπάρξουν. Κόντρα στην απογοήτευση και τη μοιρολατρία. Γιατί η πραγματική δύναμη βρίσκεται στους λαϊκούς αγώνες.

Κόντρα στη δήθεν Αριστερά, της υποταγής, της ρεφορμιστικής πολιτικής και της διαχείρισης του καπιταλιστικού συστήματος. Για την ενίσχυση των εστιών αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς και σπουδών, σε κάθε γειτονιά, για την ενίσχυση των ταξικών αγώνων, για το δυνάμωμα του αγώνα για ανεξαρτησία, για την ανασυγκρότηση του εργατικού επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος.

Κόντρα στην αναβίωση του μαύρου μετώπου, αλλά και την ενίσχυση των φασιστικών και εθνικιστικών δυνάμεων.

Κόντρα στην ιμπεριαλιστική πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ που λεηλατεί και καταδυναστεύει το λαό και τη χώρα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ