ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ BEHANCE ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας εβδομάδας του Behance Portfolio Reviews, φιλοξενείται το Behance Portfolio Review Central Greece, Larissa, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Μύλο του Παππά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. με τη διάλεξη του Τζανέτου Πετροπουλέα (σχεδιαστής, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας) με τίτλο «το επάγγελμά μας δεν είναι χόμπι”.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα λάβουν οι ομιλητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Τέλος, θα γίνουν παρουσιάσεις νέων σχεδιαστών και θα υπάρχει διάλογος με το κοινό.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων με τη συμμετοχή της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν αφορούν στην παγκόσμια πλατφόρμα Behance όπως:
– Τι είναι το Behance;
– Πώς μπορώ να γίνω μέλος; Σε τι θα μου φανεί χρήσιμο;
– Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Behance για να προσελκύσω νέους πελάτες και ποιοι βλέπουν τη δουλειά μας;
– Πώς χρησιμοποιώ τα social media για να προωθήσω τη δουλειά μου από το Behance και να πάρω καλύτερο feedback;
– Το prosite είναι καλό εργαλείο για έναν νέο σχεδιαστή;

Τι είναι τo Behance;
To Behance είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργικούς επαγγελματίες από κάθε κλάδο. Ιδρύθηκε το 2006 και σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο μέλη από 172 χώρες που έχουν δημοσιεύσει 5,5 εκατομμύρια project σε 128 τομείς κι ειδικότητες της τέχνης και του design.
Το 2012 το δίκτυο εξαγοράστηκε από τoν ηγέτη στο χώρο του δημιουργικού λογισμικού, την Adobe.

Τι είναι τα Behance Portfolio Reviews;
To Behance Portfolio Reviews είναι τοπικές συναντήσεις της κοινότητας χρηστών του Behance ανά τον κόσμο. Σε αυτές, νέα και παλαιότερα μέλη συναντιούνται, αναλύουν δημιουργικές στρατηγικές, εξετάζουν τα πορτφόλιό τους, συνδέονται και κοινωνικοποιούνται.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com