Η ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΧΡ. ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟ ΚΑΙ Β. ΚΥΡΛΟΓΛΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της στους αποχωρήσαντες από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Χρ. Καλομπάτσιο και Β. Κυρλόγλου, για να δώσουν τη δυνατότητα να μπουν σε αυτό άλλα άτομα με ιδιαίτερο συμβολισμό, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Π.Ε. Λάρισας ευχαριστεί θερμά τους συναγωνιστές Χρήστο Καλομπάτσιο και Βάνα Κυρλόγλου για την πρωτοφανή   ανιδιοτέλεια που επέδειξαν να παραχωρήσουν τις θέσεις τους στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στις προσεχείς εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Χρήστος Καλομπάτσιος τιμά δημόσια την παράταξη καθώς και στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 έθεσε οικειοθελώς τον εαυτό του στην τελευταία θέση.

Επίσης η κυρία Κυρλόγλου δείχνει το δρόμο της ομαδικής συνεισφοράς καθώς παραχωρεί τη θέση σε υποψήφια προερχόμενη από διαφορετικό πολιτικό χώρο.

Η συμβολική κίνηση των δύο αυτών κορυφαίων στελεχών μας, δεικνύει το κλίμα ανυστερόβουλης προσφοράς προς την παράταξη αλλά και την χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία έχοντας στις τάξεις της τέτοια στελέχη δεν φοβάται τις δυσκολίες των καιρών και είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ομαλότητα και την σταθερή πορεία της Ελλάδος.

Η κ. Κυρλόγλου θα συνεχίσει να προσφέρει στην παράταξη από τη θέση μιας εκ των υπευθύνων Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στο νομό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ