ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Στη Φαλάνη βρέθηκε, αμέσως μετά τη σύσκεψη στη Συγγρού με τη συμμετοχή επιστημόνων όλου του υγειονομικού χάρτη της χώρας, υπό την προεδρεία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους της περιοχής.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ζήτησε από τους πολίτες να αναλογιστούν τί έγινε αυτούς τους επτά μήνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – σε σχέση με όλα όσα τους υποσχόταν προεκλογικά – και να συγκρίνουν το τέλος του 2014 – με την οικονομία να έχει εισέλθει σε μια σταθερή τροχιά – με την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μιας περιόδου εκτροχιασμού για τη χώρα, σε όλους τους τομείς.

«Τώρα πλέον γνωρίζετε ποιοι υφάρπαξαν την ψήφο σας και ποιοι σας έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες. Τώρα πλέον γνωρίζετε, ποιοι έφεραν το κλείσιμο των τραπεζών, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την παραμονή του ΕΝΦΙΑ, την αύξηση της ανεργίας, την εισροή χιλιάδων παράνομων μεταναστών στη χώρα μας, την ισοπέδωση της παιδείας, την αύξηση του ΦΠΑ στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, το σταμάτημα των δημοσίων έργων, το πάγωμα του ΕΣΠΑ, την αδιαφορία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και την επιστροφή στον παλαιοκομματισμό.

Το “παραμυθάκι” του ΣΥΡΙΖΑ για ‘γερμανοτσολιάδες’, ‘προδότες’ και ‘εθνικούς μειοδότες’ κατέρρευσε ολοκληρωτικά. Τώρα είναι η εποχή των μεγάλων αποφάσεων, της υπεύθυνης στάσης και της προώθησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων, που θα απεγκλωβίσει τη χώρα από την ύφεση και θα επαναφέρει τη σταθερότητα», ήταν οι χαρακτηριστικές του δηλώσεις.

Τέλος ο κ. Κέλλας είχε την ευκαιρία, για μια ακόμη φορά, να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, με πρώτο αυτό της υπερφορολόγησης και της υπέρμετρης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, που προκύπτουν από το μνημόνιο της αριστεράς.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μεϊμαράκης από τη Λάρισα, όπως θα είδατε, δεν προχώρησε ούτε σε ακατάσχετη παροχολογία, ούτε έταξε τα πάντα στους πάντες. Μίλησε όμως ξεκάθαρα για τους αγρότες,  τονίζοντας πως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον αφανισμό τους. Και δεν θα το επιτρέψουμε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διορθώσουμε την μεγάλη αυτή αδικία, η οποία δημιουργεί στρέβλωση σε ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία. Για εμάς η αγροτική παραγωγή αποτελεί βάση ανάπτυξης της χώρας και γι’ αυτό το λόγο θα βρεθούμε με σχέδιο στο πλευρό των αγροτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Λαρίσης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ